Anotace: Tahle báseň vznikla,když jsem zjistila,že nejsem tak dobrá,jako ostatní..
Sbírka: Drozdovská recese
Vítej na Literu! :) Docela jsi trefně popsala i moje občasné pocity. Ale víš co si myslím? Jsi dobrá ... každý je na něco dobrý. Někdo to vidí hned a pak to na něm vidí i ostatní. A někdo to hned nepozná ale všeho jen do času. Tahle básnička se ti moc povedla a už se půjdu podívat na další! :) Takže hlavu vzhůru, není NIKDO kdo by uměl VŠECHNO. Třeba jsi právě našla svůj talent ... tady. ;)
10.05.2009 17:35:00 | Anne Leyyd