Život bez hranic
Prázdný kout do stínu zahalen,
myšlenky rozfoukané nepřiznám..
Každé ráno probouzet se do nového dne,
Každé ráno chtít víc a víc..
a každou noc ztratit vše...
Vstup do nových dnešků máš povolen,
dokud nevyhraješ,nesmekám..
Zaslepenost cestuje po očích lidí,tiše jde..
Z ohleduplnosti zbude prázdnota,nebojácné nic
život bez hranic?má jen ten,kdo právě lže..
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Carver, Radek.oslov.Šafárik, Anne Leyyd, Zasr. romantik, Psavec, její alter ego, Kristine Clary-Aldringen, subrtka, kikis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)