Anotace: A zase zkouším brnkat na něžné strunky vašich citů! I tohle byl původně jen komentář k básni poněkud smutné.;o)))
No,ty tvoje komentáře...vždycky stojí za to,některé jsou excelentní....tady mě nejvíc dostala poslední sloka.:)
11.05.2009 09:19:00 | 5thelement
Poetická Ilona:
Nejprve jsem se mrkl, kdo si tu hraje na pamětníka, málem bych čekal nějakou vrstevnici a ono to něžně poetické mládě! Budu si muset taky blíže prozkoumat tu Tvoji tvorbu!Kupříkladu mi ještě nikdo nenapsal "Měj se půvabně!" To já od Severky převzal její "Měj se sluníčkově!" Připadá mi mnohem upřímnější než klasické a již poněkud okoukané "Slunce v duši!"
Měj se líbezně!;o)))
09.05.2009 21:38:00 | Kozoroh 1
Inu,neubrání se můj hlas srdce-přpomíná mi to něco moc úžasně rozkvetlého-něco voňavého-snad vzpomínky na dětství...na první lásky...na tu bezbřehou romantiku-andílky-a ty trubadůry,bych také dopátrala.Měj se půvabně.Ilona
09.05.2009 21:16:00 | poetická ilona