všude je krev..
i na bílé košily..
nás?
jazyk..uříznutý..
doroste zas..
i červené víno vlije se zpět dožil..
aby ses probudila..
život v tobě ožil..
chce to..jenom trochu času..
a toho máme každý
jako husa klasu .o)
15.05.2009 22:01:00 | Bean
Vím. Proč myslíš, že mlčím? Nejsi sama, kdo volá o pomoc. Někdy řvu o pomoc mlčením...
Proč soudíš neslyšící... proč sama neslyšíš?
Ano... i tohle jsou zrcadýlka duše... Velmi silná báseň.
11.05.2009 07:29:00 | Levandule
Fortissimo!
10.05.2009 12:11:00 | Chancer