Tři mini o ženách
Anotace: Jen tak odkoukáno.
Šarlota
Byla jedna Šarlotka,
chutnala jí karotka.
Bez té mrkve ani ránu,
má jí v kapse u županu.
Laura
Znásilnilo milou Lauru,
hned několik místních haurů.
Ona místo udání,
všude je teď nahání,
líbí se jí šukání.
Běla
Brečí mladá Běla,
tohle prý nechtěla.
Chudák, ta si dala,
že si starce vzala.
Proč to udělala,
za prachy se vdala.
Přečteno 320x
Tipy 44
Poslední tipující: Holis, Kars, NikitaNikaT., enigman, Indigo, Radek.oslov.Šafárik, toužím.jít.dál, Špáďa, WAYWARD, okapovaroura, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)