Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Tobě, přiteli...

Odhalené bílé zoubky upíří,
co životem svých obětí zavíří.
Ulpěla na nich kapka krve panny,
která ti podlehla bez sebeobrany.

Pohled ostrý jako břitva,
pro ženy marná bitva.
Přesto je ale pro mne přátelský,
mnohdy až přátelsky ďábelský.

Úsměv, který by odzbrojil armádu
Amazonek, a to i ty stojící až vzadu.
Na koho se však jako přítel usměje,
ten k samotným branám Ráje dospěje.

Dech horký a objetí hřejivé,
pod nimi pookřeje vše živé.
V paměti uvízne vůně Tvá,
která do paměti vyryje slova:

„Jsi můj přítel!“

Díky, že jsi mě kdy objal,
díky, že jsi mě kdy poznal.
Slova vrytá ve mně zůstanou,
i když nás cesty od sebe dostanou.
Autor Wyrda, 09.05.2009
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Flow Calipso, al-pacino, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné moc

10.05.2009 00:55:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí