Slovami
Len oči farebné,
odhalia skutočné...
A slovo jediné,
odvráti fiktívne...
Čo vedie človeka do snov,
-plných- s nečistou tmou?
Čo dávajú jasnosť pre pár hviezd,
-prázdnych- bez jasných ciest.
Jediným slovom mení sa svet,
pravdou takou, akej jej niet...
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Flamy, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)