To je pohled ženy. Pro chlapy to až takový rozdíl není: být vůl nebo paroháč vyjde nastejno.
10.05.2009 20:22:00 | Zasr. romantik
Napadá mě jen - život je život, life is life :-)
Jasný, Apocalypticaaaaaa! Ono vůbec co přichází za hudbu ze severu není špatné..Apocalyptica, Nightwish, Sonata Arctica...
10.05.2009 12:24:00 | Chancer