No jak mi tohle uteklo, to fakt nevím. Človíčku pohádko, něžné je tvé království, tak krásně se o něm sní...
05.11.2005 12:40:00 | Krtica
Oli, já se moc omlouvám, že mám takovou absenci ve čtení
na Literu, že mně uteklo nejmíň 10 Tvých posledních
básní. Ale všechno doženu, jen co se trochu vyhrabu
z povinností, slibuju. Vidím, že prožíváš období
velké inspirace. Kdybych Tě neznala osobně, nikdy bych
neuvěřila, že ty krásné verše jsou od chlapa s chlapským
povoláním. Moc pozdravuju a vzpomínám. Beáta.
26.10.2005 13:59:00 | Beáta