Tak jak umím ..
Anotace: ----------- Uvítám zpětnou vazbu ..
Zkyslým vínem náhlých zvratů
brodím se ..
strachy nepomýšlím na tu
chvíli která snad už byla
mihla se a vytratila
uskakuji před paprsky
sluncí která svítí skrz ty
roky které kolem tečou
za náhubek dál mě vlečou
hledím ale nerozumím
žiju rána tak jak umím
šeří se a připozdívá
duše chladná, zimomřivá
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Marupiara
Komentáře (2)
Komentujících (2)