pod peřinou
Anotace: ...sny nikdy nezahynou,a nejde vubec o erotiku...... napsano po náhodnem probuzení ve 3:30,a nahrano na mobil,i to někdy dělám.
Pod peřinou
sny nikdy nezahynou
i když je to je to dalšího dne
kam jsi se ztratil ty muj sne
jen útěchou velkou jest
že další přibudou,a budou mně vest
a ubráním se přesile
než dojdou do cíle
pod peřinou,pod peřinou
jen pro radost jedinců
každou další vteřinou
v nás zůstanou
pod peřinou,pod peřinou
sny prostě nezahynou
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zlomeny srdce, Psavec, Markéta Hl., floreciente, jedam, labuť, Mbonita, Teereezkka
Komentáře (4)
Komentujících (4)