Posedlost
Za opálovou mříží víček
černá se cedulka
NEBEZPEČNÉ
ZKROCENÍ TRESTÁ SE
POSEDLOSTÍ
a přesto pár poutníku
sáhlo skrz mříže
a zanechalo otisky na srdci
než odešli
do míst kde je méně nebezpečno
ale kde se nezapomíná...
........................
ty máš mříže otevřené
a drsnost poschovávala se
do hedvábných rukavic
nemusíš mě krotit
i tak dávám ti
mnohem víc
než jsi schopný přijmout
než jsi schopný pochopit
krotím se sama
mezi slovy láska
a nenávist
posedlá tebou
Přečteno 307x
Tipy 22
Poslední tipující: Manon.H, enigman, Psavec, okapovaroura, WAYWARD, Mbonita, Markéta Hl., stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)