Víš to
Anotace: ........mluvit můžeme ovšem........
Chtěla bych s tebou vést
dlouhý rozhovor o pampeliškách
a modravých uspávankách
letní oblohy na zádech
rozesmátá
ruku v ruce
s kytarovými akordy
tvého do šeda zbarveného hlasu
jako dvě řeky
přiblížili bychom se
ve svých snech
vždy příliš vzdálení
aby to bylo naposledy
a příliš blízcí
na to abychom tomu rozuměli
domalovala bych ti do tváře
beztarostnost těch chvil
kdy z tajných zásob
vmalovávám ti do úsměvu kopretiny
a ty je na oplátku
vplétáš do mých vlasů
mírně rozechvělý
a přesto svůj
Přečteno 338x
Tipy 34
Poslední tipující: Agniezka, Kubino 2, Manon.H, Bean, bez nápadu na přezdívku..., Stoneman, enigman, Lorraine, labuť, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)