Představa
Malovaný,
je ručně malovaný,
ten obrázek,
na kterém vidíš
ten svět...
Malovaný,
tvou vůlí malovaný,
ten obrázek,
tvůj svět...
A když je to moc slabý odvar,
mám pro tebe obrazů pár...
Lesů listí,
plující mračna,
slunce zimní,
cestu proplétá.
Na jaro jen ty a písně vtáctva,
úsvit se potají prodlouží...
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Sleepwalker
Komentáře (0)