Vzpomínka
Anotace: Vzpomínám, vzpomínám...
Až budu sedět ve staré kavárně a číst myšlenky ve své hlavě,
pak kolem očí hluboké vrásky budou zdobit mojí starou tvář.
Možná vzpomínky na dávné časy budou působit trochu bolavě,
ale v mých očích ty chvíle rozpálí malých plamínků zář.
Mladí lidé budou poskakovat po zelené trávě v parku.
Budu vzpomínat, jak kdysi šimrala na nohách i mě.
Když jako dítěti mi Ježíšek přinesl nůši velikých dárků.
Však nebyly darovány od srdce, zavřely mě v strašidelné tmě.
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)