Bolest
Anotace: Když někoho nebolí jen srdce, ale i duše...
Jizvy mi zdobí tělo i duši,
copak je to, to co životu sluší?
Rány se hojí pomalu a ztěžka,
chtěla bych umřít, budiž mi zem lehká.
Co přijde však v životě dalším?
mohla bych stále patřit k těm lidským?
Nebo by z života zbyla existence?
Bylo by to lehčí přece?
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurora., Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)