Anotace: každy z nás žije v lahvi, ale každy jinak
Lahev praská
oči svítí
ze tmy se noří
náš tajný svět
přichází
a k posměchu
připravena se tváří
tvář tváří
city citů
tvrdost tvrdostí
praská
poznamená náš svět
tajný svět
zalezem do lahví
pevnějších než předtím
bojíme se
dalších posměchů
a utlaku
láhev nás chrání
ale také nás omezuje