Anotace: Je to vlastně píseň složená na melodii k filmu Slonisko a Medvídek Pú. Ale snad to jde i bez hudby.
WAYWARD: Dík za uvítání:-)
ostatním jsem napsala vzkaz než mi došlo, že jim můžu odpovědět přímo sem - to víte, jsem nováček:-)
11.05.2009 21:44:00 | TheTruffle
Je to dobrý,když tě evokuje muzika,já to dělám ze všeho nejraději,ale je to většinou na přání tak to sem neposílám.
11.05.2009 15:35:00 | Elisha