poslední život v lahvi
Pluje láhev
pluje v potoce
život zní už vyprchal
poslední osadnící
chcípají
větry v dáli
pohání ji
slunce nad nimi
upadá
žijeme v lahvi
žijeme s omezením
s každým dnem
mění se náš sen
utéct ven
spatřit jen
to slunce
bez skelných odlesků
svobodu
vlny unáší
náš život
jako láhev se vzkazem
možná dojde cíli
a nebo ztratí se
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: chewing machine, J.U. Ray, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)