rakovina
Jsem zrozen z mouru
a dobře znám...
kortury pekla bran
já z ramen haurů
shazuji pýchu
a v tichu rán
světem smrt rozsévám
Jak hořká slina
co polkneš v dveřích ordinace
jsem vaše rakovina
a budu se vracet
neustále
V každým věku
bez převleku
bez lítosti
v krvi,kostích
starců,dětí
bez rozdílu barvy pleti..
Přečteno 341x
Tipy 17
Poslední tipující: ziriant, STIMPRE, Mario de Janiero, Psavec, Jana M., labuť, René Vulkán, Zpátky, Mbonita, a_tao, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)