bubliny
přemítala jsem proč...
naše těla přestala přijímat cyklický čas
a někdo souložil na mém ušním bubínku
ty frekvence nepřestávaly
začala jsem ochutnávat barvy
praskat bubliny o cizí vzpomínky
přivlastňovat si je
...výčitky uzamykají mou hlavu
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, enigman, 6thSun, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)