osudná chvíle
Anotace: ...svojí milované sestře, která měla dneska šílený štěstí...
plujem si životem
čas neví co s námi
obrazy malujem
-a v širé dáli
píseň kdos tiše hvízdá:
když plnoletost slavíš,
strážny archanděl to skousne,
-kdejakou kravinu ti schválí
v naději že poučení dojdeš
dokud je s Tebou a smí Tě chránit
Jenže...
smlouva Ti v rukou hoři
vodnnatý oči-pro slzy nevidí
archanděl odsloužil si svoje
/jak je svět bezcitný/
...a odchazí
prach se na obzoru zvířil,
gumy po štěrku uhaní v dál
příkop se před očima zjevil
-náraz ...
....a pak uz jen tma...
/telefon na poličce zvoní,
tak agresivní, naléhavej tón,
šepot svědkův večerem tu zazní,
chvilku je ticho...nádech---
jen tlukot splašeného srdce,
-bije jak o závod
je v tuhle chvili ruchem,
a svět opět nabíra krok.
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Badya, Dilla, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., sarycek, Psavec, 6thSun, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)