Lesní bandita
Anotace: Psáno na objednávku. Protože si u mě nikdo básně neobjednává, musel jsem si ji objednat sám.
A už nemám nic
co by jsi chtěl víc?
nic nemám sic
pistole, pic !
hlaveň od té pistole
mi rozšklebila se
přesto mám na stole
divoké prase
to zas jednou se
najím dosyta
ne, já nejsem prase
já jsem nesyta
žádná elita
lesní bandita
však ne již vrah
nemusíte, lidé, mít už ze mě strach
ale nemyslete si
všechny penízky hezky odevzdat !
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Santinan Black, divoska_jaja, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)