...
Anotace: Teď se mi anotace ale opravdu nechce psát.
Co to je mít rád ?
to je jako když je někdo kamarád ?
a kdo je kamarád ?
no přece ten
kdo vždy bude vedle tebe stát
bude tě podpírat
a nikdy tě nepřestane milovat
a co to je milovat ?
proč se ptáš ?
víš co ?
pojď, zvu tě na guláš.
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kallkaa, Dullsinea, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)