Zranění
Hleď žádný hezký květ,
již nepřijel spasit svět...
Jen moru hlasy,
pronesly údivem krásy,
zloději,
do rukou falešné spásy....
Nejen zhouba a smrt ji provází,
také nadějí do říše zkázy,
otupělým mečem vrážejí,
do srdce co krvácí...
Až znakem mocné víry,
vyhubí ze zoufalství
původ špíny - otroctví...
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: Sleepwalker, 6thSun, Meriel, Zdenek, labuť, al-pacino
Komentáře (0)