Ztrnul jsem..
Ztrnul jsem úžasem
v hloubce slov neznámé
za Tebou uplách jsem
-čekalas Ty na mne?
vzalas mi ze srdce
všechen tep do dlaní
kdo teď lže, řka ruce
Tvé mým se nebrání?
v beztíži chtěl bych Ti
říct všechno beze slov
tenhle děj spletitý
chrání před tíží zlou
ráno se vzbudím u
zhaslýho ohniště
mé srdce od dýmu
černé je.. tak příště
Přečteno 493x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, nejsembásník, okapovaroura, jita.1965, janewe, enigman, Psavec, Indigo, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)