Kapky deště ...
Kapky deště bubnují do oken
a já? Dívám se ven..
Dívám se ven se zasněným pohledem..
Chtěla bych být kapkou deště, co letí volným pádem a pak spadne na tvou tvář..
Dotýká se tvojí kůže a pak? Možná zemře na tvých rtech…možná…však to znáš..
Dívám se z okna a přemýšlím..
Proč vlastně prší?
Proč prší a ty cítíš kapky v dlaních svých?
To pláče nebe, pláče nad chováním lidí..
Otáčejí se k sobě zády…Je to jen v nich.. ale kdo z nich se za to stydí?
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: malá slečna, divoska_jaja, slečna.závist, už ne pernikova princezna, Bíša, Házté, floreciente, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Stoneman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)