Karle promiiiň !!!
Anotace: Nevím jestli se ti Karle někdo omluvil, tak aspoň já, že jsi to za mě aspoň trochu vykryl.
Karle promiiiň !!!
Karel Kryl naše období,
co my jsme nevykryli.
My totiž neměli jsme vůbec čas
a ani chuť, i síly.
To protože,
či právě proto,
jsme radostně
a na povel,
zrovna hubou (v) zemi ryli
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Zpátky, labuť, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)