Trhat se minulostí
ty tvoje podpatky
gesta za urážku
ty tvoje..
děcka co se smějou
fakanům
otisky na podrážce
hřebíky v uších
vyrytý držky do chodníků
jo
padáme s tak nonšalantní galantností
a
vstáváme s tak líbivou bolestí
lepím si černobílý obrázky
do své budoucí kobky
v jakýmkoliv státě
se děje můj osud
po letech
lepím si linky přes obličej
musím se držet
a nesmát se
svýmu ksichtu v zrcadle
...
..
jak bych zas četla šejkspíra...
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, enigman, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)