...super mít u sebe takového člověka...o to víc je pak horší zjistit fakt, že takový vlastně vůbec není.. a nikdy nebyl...že to byl jen klam...krásný verše =)
15.05.2009 19:51:00 | Sana.sorrow
Nádherná a pravdivá básnička.Dávám ST.
Mít takového kamaráda/přítele,je opravdu štěstí.
11.05.2009 19:39:00 | kleopatra.sedma