zrnění
Anotace: .... neco se vzdaluje
Dívám se na to zrnění venku.
Svět ztrácí svoji tvář
a realita se zamyká před mým vědomím.
Blesky nás půlí vedví
a naše tváře jsou neznámé obrazy
mrtvých malířů-
vzpomínky se vrací stále intenzivnější
a pocity se skrývají v šedých koutech
prázdných pokojů
svědomí.
Brzo bude tma...
barvy nelze rozeznat
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: ewon, Emma Kulíková, její alter ego, Bíša, enigman, Petbab, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)