Krása bláznovství.
Anotace: ...každá důležitost se nakonec rozpadne v prach...
S cejchem blázna na čele
kráčím světem vesele
cestou píseň o kráse
sám sobě si zpívám
Za chudobu se nestydím
moudrost závidím
pod dubem staletým
u zpovědi druidům
ze svých hodnot se vyznám
Prachem se plazím
kameny házím
štítím se nemocných
majících na duši svrab
S úctou čichám ke krasavici
v ambře se koupající
hlas pannen slyším z kůru
v řece ryby učím
plavat břichem vzhůru
Přibitého Ježíše
za nohu tahám ze kříže
kurva chlape
jen Ty víš
zda v domě Tvém
hmyzem jsem na obtíž
Ach kdepak jste
moje Rusalky
nastal čas
strojit mne
do bílé kazajky
Já na smrt miluji
krajinu Božích Mlýnů
u jezera tam
po celý den
křišťálovou vodu
nabírat mohu
zlatým cedníkem
Přečteno 428x
Tipy 21
Poslední tipující: hloubavá, Danga, jitka.svobodova, labuť, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Kapka, Elza511, Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)