BASTY
Anotace: ...Bernský salašnický pes
***
Jsem se psem mý dcery
dám mu svůj charakter
bude to práce
on je jak buldozér
chci mu dám naučku
vlezu až do hlavy
potom i svou ručku
vrazím mu do tlamy
musí mně poslouchat
blbýma očima
udělat bulí
a stříhat ušima
nedělat fóry
jaké já nedělám
když chci být vůdcem
povely vydávám
sahám mu do žrádla
mezy zuby hrabu
když něco nezvládá
nenechám ve svrabu
všechno mu ukážu
ještě ho poučím
že se to povede
za to se zaručím
***
Přečteno 305x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, batůžek na motorku, kuskus pruhovaná, sophia92, labuť, Churry, Radek.oslov.Šafárik, Házté, kikis, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)