Hovězí sen
Anotace: Uznávám, asi trochu zprofanované téma, ale třebas to někoho osloví.
Tur chtěl jednou molem být,
zpívat jazz a whisky pít,
spoustu krásných látek baštit
a těm, co ho chtějí praštit
do oka by s klidem vlít.
Ach, jak by mu krásně zněl
cinkot nožů, rány z děl,
i ten rámus i ten zmatek,
hlavně že by nikdo z jatek
pro něj zítra nepřišel.
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: Špáďa, strašidýlko-střapatý, Jenda P., 5thelement, Zelená okurka, zvířenka, Sleepwalker, Květka Š., labuť, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)