*
Bouřkový mrak schoval slunce,
místo ptáků zpívají hromy
Tak rozmysli se člověče,
není čas sbalit svoje stany?
Blesky osvětlují temná místa
a spalují všechny tvé jistoty
V tu chvíli je z duše malá krusta,
co v budoucnu vidí samé trampoty
Plahočení v té velké bouři,
připadáš si jak ve zlém snu
Nekoukáš na ty co jsou dobří,
kdy, kde, dneska jenom ( kurva ) usnu?
Síly ubývají s každou spadlou kapkou,
už si přestal skrývat i slzy
Náhle si osloven neznámou postavou,
spěcháš a doufáš, že nezmizí
Štěstí tě vnitřně naplňuje,
ten člověk není iluze
Usmívá se a nic neslibuje,
snaží se dostat tě z krize
Přestává pršet, svět nabírá barev
barevné je šedé, šedé je barevné
Začínáš chápat k čemu, že slouží krev
a co je skutečně drahé a co levné
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kapka, crac, Boudicca, Unyle Pěl, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)