Anotace: Malá "moudrost" z divoké vody
Sbírka: Špatně tajená láska, Vodácké
Moc hezké dílko, krásně jsem si početla, sem tam se maloučko zasnila. ST!
25.05.2009 14:30:00 | NikitaNikaT.
Hezké dílko a docela úsměvné.
Kapka vody malá něžná i dravá sílící lecos přináší.
15.05.2009 09:19:00 | s.e.n
..malá moudrost?
..vždyť moudra a rozum..nejčastěji nás od snu odvedou..
13.05.2009 22:08:00 | isisleo
Tisková konference komentářů - TKK:
WAYWARDE, vyděsit jsem tě opravdu nechtěl! Omlouvám se.
Oslov, souhlas, i já to mám rád!Dělám to s chutí, a někdy i s láskou.
Kars, kdybys na háčku vozil nahačku, bylo by to jiný kafe!
Lota, Romantik nebo vrah? http://liter.cz/Basne/208732-view.aspx
to je moje přiznání.
Házté, ani já k tvému.
Labuť, rum nepiješ, dobrá... Zahřát chceš? Ne? Taky dobrý... Tak co vlastně chceš? Nic? No dobře...
To jsme si dobře pokecali!
13.05.2009 01:09:00 | Zasr. romantik
Zde bych si dovolil malé vysvětlení. Nikomu nechci ubližovat, nikoho nechci topit. Je to jen má metoda, když se dívka či žena na vodě stydí. Vezmu ji na loď a zvrhnu se s ní (do vody). Rychle a ráda se svléká, zvlášť, když je voda náležitě studená. To i zahřát bude chtít. A stojí to tak málo, jen 0,5 l rumu! :-)))
12.05.2009 01:18:00 | Zasr. romantik