Anotace: Z nudy jsem zabloudila na seznamu na chat....nevím kolik z vás to zkusilo,ale já jsem zhnusená....
Mě to evokovalo verš z jedné písničky od Nohavici.."na chatu ČéTé chatují si mačetami četné čety"..ale jinak je fakt, že internetový seznamky, to je fakt tragédie..nebo spíš tragikomedie.
13.05.2009 09:25:00 | Hazentla
moc ty chaty nechápu, je tam tolik balastu, jak může mít někdo kapacitu se tím prokousávat ?
12.05.2009 14:58:00 | Markéta Hl.