crossroads
Anotace: ...milovníci blues tento film musí shlédnout,to je nádhera..jak děj, tak muzika...křižovatka je filmový klenot!
Upsat se Ďáblu
není kumšt
užívat života bez
nesnází
na to mnozí z nás
rádi vsází
Jednou ale přijde čas
kdy smlouva vyprší
řvu ze všech sil ještě
ne nahlas!
Pomoz mi příteli temný stín
oklamat, vyjít na povrch
dusím se strachem při poslechu
klapotu podpatků samotného Lucifera
hoď tam notu
co do duše se vkrádá
služebník jeho klečí
na kolenou
ďábelské struny mu
nepomohou
tys krásný člověk bez
poskvrny
uvnitř láska, něhy tuny
prsty co s kytarou se milují
podpis bláhový z mládí
-osvobodí-
Přečteno 350x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Juraj Hrom, Janetee, kikis, Indigo, strašidýlko-střapatý, jedam, Kapka, Agniezka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)