A jinde svítá
Snažíc se vymotat,
bloudíš jen stále hloub.
Bolestí vyvrtat
prázdno - beze všech chloub.
Jsi knotem svíčky,
jenž někdo uhasil.
Zakázal hříčky,
co ses jich naprosil.
Čekal tu bez jména,
se jménem všech
- bláhová doména
zbytečných cest.
Znal věci příliš,
pochopil podstatu,
sám sebe viníš.
Ďábelskou odplatu,
na co by byla?
Na srdce záplatu,
jen bolest zbyla.
- a jinde svítá -
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: LeeF, Psavec, Veronikass, Nergal, raďo
Komentáře (3)
Komentujících (3)