Kritici
Jste jako supi draví,
zvířata co vrhnou se na bezbrannou kořist.
Svými drápy těla rozsápají,
nikoho nenechají svůj sen snít.
Jste pány byrokracie,
v našem krásném státě.
Kolik u vás stojí pochvala?
Kolik šeků mám vám podepsat?
Aby se moje básně nestaly zákuskem jednoho z vás?
Jste jen stínem poezie.
Jen její temnou částí.
Pod mocným zubem času,
být otrokáři za slovo vzatí
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Alasea
Komentáře (0)