Dederáci
Mácháč,Lipno
chatky, stany
tráboše a karavany
nezapomeň na pasy
Plavky,krémy
prachy,plány
ať vydrží počasí
tak prožívali rekreaci
Němci co byli dřív enderáci
Dneska nosí nosy vzhůru
fára módních hitů
co maj jinou kubatůru
a už nejsou z bakelitu
Teď pravnuci gestapáků
nasedaj do bouráků
vod kol se zvedne prach
fárensí k obchoďáku
pak si daj do rypáků
v českejch hospodách.
Přečteno 269x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Juraj Hrom, Mario de Janiero, Zpátky, Mbonita, labuť, Psavec, nejsembásník, Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)