Aromata v okolí veteránovském
Po bouřích je probdělých
*
______________________________
Dnes
Pachuť chlastu na jazyku
dědek shrben nad krvavou louží
kočár z hvězd na obloze
přiblíží se těm,co touží
Nasmrádlí kostlivci
s výrazem hrůzy a strachu
řev popelavých houslí
válí se ve tmě a prachu
Rozpité jsou vzpomínky
na čisté oči táty a mámy
drahá je vůně podpeřinová
..dnes možná umřu s vámi
Nevidím,neslyším
necítím své srdce bít
v oparu mrazivé opilosti
(ještě pár chvil)
-budu vzpomínat a snít
***
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, tvoje líčko. ale můj ďolíček, prostě Zuzana
Komentáře (2)
Komentujících (2)