Roky
jsem nepsal a roky psát nebudu.
Namotaný
jako vřeteno civím na kurzor.
Stěhuju se do opravdový země
kde - jak by Lennon řekl - stíny
padaj za mě.
Budu oukej
jako vy budete
/jako byli jiní/.
Jezdím kolem děcáku a vybírám děti.
Tohle nechci
támhleto by mohlo....
Koupím mu hračku..dvě...tři.
Trochu jsem zestár - o kus víc než
bych moh´. Možná jen proto abych přišel
na to že Dos byl pičus.
Abych přišel na to že i já jsem pičus
a že i vy a všechno kolem je pičus.
Nic novýho.
Jen jsem roky nepsal.
A roky nebudu.
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Lukáš Rymeš, Alci, TAORA3, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)