Prosím Tě napiš
Prosím Tě napiš
těch pár slov
prosím Tě
jen to nevyslov
prosím Tě napiš
těch pár vět
prosím, nauč mě
nemyslet.
Prosím Tě napiš,
když nejde psát
prosím Tě
nebuď slovům kat.
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Němá, TAORA3, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)