Zrcadla
Anotace: krev v žilách máme stejnou,a le přece jen doufám, že jsem jiná
Odraz na hladině.
Zkreslený, ale k poznání.
Nechci být stejná.
Chci překonat strach.
Hromy, blesky, bouře.
Vlny se vlní.
Voda je jako zrcadlo.
Krutá je realita.
Komentáře (0)