*
Studené srdce a měsíční svit,
láhev vína čouhá z kapsy
Není snadné stále slavit,
vidět lidi přeměněné v psy
Proužek lásky nalezený na ulici,
smrdutý dech a neohrabané pohyby
Milenec má ve své silné hrudi svíci,
milenka dobrovolně ztrácí své pochyby
Ne, kdepak, lidé nejsou bez viny
a slova lítají bezvýznamně vzduchem
Hladovějící snídá pouliční noviny,
oči má celé zbarvené nachem
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník
Komentáře (0)