Útěky
Anotace: svět se točí a točí.....
Popros otce,požehnání dá ti,
možná,
použij lež,je tak sladce výhodná,
skrývá hloubku názoru,
tvař se chtivě,to zabírá,
sklop oči,v pokoře odcházej,
máš čas,je jen tvůj,
neboj,herce nezapřeš
Už zase slyším vlny,o skálu se tříští,
věrné volání touhy,která možnost neuznává,
dopis přišel bez adresy,
černá známka kapitána
Otázku nastav bez pravidel,
odpověd bude nepřesná,
jak kouř z uhasínajících svící,
vyprchá smyslnost těch slov,
Holandanův koráb,v bouři cestu hledající,
popel s prachem se mísí,
hejna racků v dálce mizí,tajemná země za obzorem,
jen doufáš,aby byla
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: j.c., Satha, labuť, Psavec, 6thSun, Mbonita, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)