Anotace: vypadá to skoro jako inzerát ...
Básnička je prima naděje
na chvíle krásné -
každý si užije
odpočinku léta i legrace
již to čtení a těšení je senzace.
14.05.2009 19:29:00 | s.e.n
ad:Kozoroh1
Mirku, ty šťourale!Příště, než dám básničku na net, nechám ji tobě zkontrolovat ;-)
14.05.2009 11:16:00 | nejsembásník
Jo, ten vykřičník za třicítkou je v téhle formě 30 faktoriál, což by dalo číslo podstatně napadající vědecký názor o stáří světa!;o)))
Dal bych ho až na konec řádku a ten další začal velkým písmenem, možná bych i celý verš dal do závorek či mezi // s ... na závěr.;o)))
14.05.2009 11:01:00 | Kozoroh 1
Koukám, že byste si s čarodějkou mohli otevřít cestovní kancelář! Ona je taky taková zcestovalá a umí se rozepsat o krásách vlasti stejně jako Ty! První veršovaný katalog "Zájezdů po vlasti české" by byl jistě trhák i v dnešní době krize...;o)))
14.05.2009 10:57:00 | Kozoroh 1
to ti nikdo neporadí,
vařit se dá u ohně
a v cizím domě
se draze platí
to už není dovolená
stačí trava zelená
/super/
13.05.2009 15:58:00 | Radek.oslov.Šafárik