skvěle zpracované téma neotřelé
ještě tak, že v době žiješ moderní
dřív bys totiž setnut, věrec co bezvěrec
který píše básně s kapkou prudérní :o))
24.06.2009 09:51:00 | šuměnka
O modrých očích bych mohla romány ...
co s hlavou .. zamotanou .. zatočenou ...
ST!
07.06.2009 22:45:00 | jita.1965
Když se naše země točí
i my se s ní točíme-
já se točím ,ty se točíš
i když o tom nevíme-
ví to jenom slunce zlaté
je to jeho tajemství-
se zemí je láskou spjaté
je to jejich tajemství..
Modré oči, že se točí
zdá se býti nejisté
spíše ty se kolem točíš
bude pravda zajisté.
14.05.2009 09:29:00 | s.e.n
...a není-li to pravda, je to velmi dobře vymyšleno...
/Giordano Bruno/
:-)))
13.05.2009 13:11:00 | Lota