Ironie
Ironie
Už je ráno, venku sněží
a já vstávám, i když stěží
hrozně tápu, všechno bolí
jako kdybych dostal holí
Opět jsem se předved myslí
všem jsem řekl, co si myslím
dohromady a pak zvlášť,
žádný výsměch, žádná zášť
pak se našel jeden z mnoha
svrběla ho pěst i noha.
A já dneska - vždyť jsem cvrčkem
stravuji se tenkým brčkem.
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: CorrimsonTom, Unyle Pěl
Komentáře (0)